top of page
Zoeken

Nieuws over heropening Klavertjevier

Beste klanten van Klavertjevier,


na de RVB van donderdag 18 juni en het eerste voorbereidend overleg gisteren, 22 juni willen we jullie graag de beslissing en aanpak omtrent de heropening van Klavertjevier doorgeven.


Sommige klanten zullen het waarschijnlijk moeilijk hebben met deze beslissing, anderen zullen de beslissing waarschijnlijk begrijpen.


De RVB heeft deze moeilijke beslissing moeten nemen rekening houdend met de veiligheidsmaatregelen die wij, als 'organisatie met een verhoogd risico', moeten nemen, en daaraan gekoppeld de financiële gevolgen op korte en op lange termijn voor Klavertjevier. Deze beslissing is natuurlijk ook genomen onder voorbehoud: een toename van het aantal besmettingen en een verstrenging van de maatregelen kan maken dat wij de beslissing moeten herzien. Op dit moment is het zo dat wij een heropstart van Klavertjevier voorzien in 2 fasen: Fase 1: op maandag 17 augustus starten wij met de verkoop van afhaalmaaltijden. Fase 2: op dinsdag 1 september openen wij het restaurant en blijven we dit (voor onbepaalde tijd) combineren met de verkoop van afhaalmaaltijden Het restaurant zal geopend worden met een beperkt aantal tafels (volgens de regels voor sociale restaurants/ontmoetingscentra), en op reservatie. Hoe we ons juist gaan organiseren, dat vertellen we jullie graag later. We houden jullie op de hoogte in de komende weken en in de eerste weken van augustus.

85 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page