top of page

Steun ons

Onze eigen inkomsten, voornamelijk afkomstig van maaltijden en diensten, zijn voldoende om ongeveer de helft van de uitgaven te dekken. Voor alle overige kosten zijn we afhankelijk van giften van organisaties, sponsors, meters en peters.  

​Doe een gift of word meter/peter

Je kan vzw Vriendschap steunen met een eenmalige gift. Je kan ook meter of peter worden door middel van een maandelijkse storting (doorlopende opdracht). Je kan zelf bepalen hoeveel je schenkt. Vanaf €40 is je gift fiscaal aftrekbaar. Een maandelijkse storting vanaf €4 is dus reeds voldoende om een fiscaal attest te ontvangen.

 

Hoe doe je dit?

Een bedrag doneren is eenvoudig. Je kan het bedrag storten op onze rekening IBAN BE53 7765 9676 8753 met vermelding van "gift vzw Vriendschap”. Indien je kiest voor een doorlopende opdracht, dan kan je dit via je bank verder regelen of door dit formulier in te vullen en ons te bezorgen.

Huidige samenwerkingen

De werking van vzw Vriendschap wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de samenwerking met OCMW Hasselt, de financiële steun van de Vlaamse Gemeenschap, Provincie Limburg, Stad Hasselt, Welzijnszorg, serviceclubs (Lions Hasselt, Rotary Juniperus Hasselt, Soroptimist) en enkele religieuze congregaties.

Bij vragen kan je contact opnemen via info@vzwvriendschap.be of via ons telefoonnummer 011/28 55 10.

Adres

Fonteinstraat 69, 3500 Hasselt

Bankrekening

IBAN BE53 7765 9676 8753

E-mail
bottom of page